Aprašymas
Kurupi prekės ženklas itin populiarus Paragvajuje ir už jo ribų. Šis gamintojas pasižymi išskirtinai terere stiliaus matės gamyba. Šio stiliaus matė paprastai gaminama su įvairiais priedais, iš kurių dažniausi – mėta, citrina, boldo. Arbata gaminama tradiciniu būdu. Lapai brandinami net 20 mėnesių. Šis gamybos procesas užtikrina nepakartojamai švelnų ir ilgai išliekantį skonį. Paragvajuje matė dažniausiai yra geriama šalta, tokiu būdu paruoštas gėrimas yra vadinamas tereré. Šis faktas yra svarbus dėl to, jog dauguma Paragvajaus matės gamintojų apdorojama matę taip, kad ji geriausiai atskleistų savo skonį šaltame vandenyje. Kurupi produkcija – geriausias to pavyzdys.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.