Kokosinis matės šerbetas

Paskelbta Pakomentuoti

Kokosinis matės šerbetas

Kokosinis matės šerbetas! 🍨

Šį egzotišką šerbetą tikrai turėtumėte išbandyti. Gaivus, kreminis desertas pilnas antioksidantų ir vitaminų, gaunamų iš matės. Skanu ir sveika tuo pačiu metu!

Įranga: ledų aparatas (pasirinktinai) ❄️
Paruošimo laikas: apie 2 val.
Porcijos: nuo 3 iki 5 porcijų 🍽

Ingredientai:

✔️ Matės palaidų lapų arbata; 🌿
✔️ 1 skardinė kokosų pieno (riebaus); 🥥
✔️ 1/3 puodelio medaus; 🍯
✔️ 1/2 šaukštelio vanilės ekstrakto; 🥄
✔️ Žiupsnelis druskos (jūros arba Himalajų druskos).🧂

Paruošimas:

Paruoškite apie 3 puodelius matės arbatos, įpilkite medaus ir atvėsinkite.
Supilkite kokosų pieną, vanilę, druską ir gerai išmaišykite.
Dabar galite naudoti savo ledų aparatą, jei jį turite. Jei neturite, įdėkite mišinį į šaldiklį. Kas 15 minučių turite jį išimti iš šaldiklio ir lėtai maišyti, kad būtų vienalytis. Turite tai pakartoti maždaug 5–6 kartus, tada ledai bus paruošti!
Galite patiekti gražiame dubenėlyje su norimais pabarstais ir (arba) padažais!

Skanaus!

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.