Pajarito tradicional

6.69 

Pajarito tradicional – tai Paragvajaus klasika ir pasididžiavimas. Ši matė yra pagaminta taip, kad būtų galimą gerti tiek šaltą (tereré) tiek ir klasikiniu būdu. Kaip ir įprasta iš Paragvajaus kilusiai matei, Pajarito turi didesnį kiekį dulkių ir ryškų dūmo poskonį. Puikiai dera prie griliaus patiekalų. 

Kategorijos: , Kilmės šalis: ParagvajusSudėtis: Ilex paraguariensis lapai su koteliais ir dulkėmisSkonio intensyvumas: VidutinisKiekis: 500 g.Rekomenduojamas paruošimo būdas: Kalabasa, Tereré

klubas Turime

klubas Nemokamas pristatymas nuo 25 €

Aprašymas

Pajarito prekės ženklas yra vienas populiariausių Paragvajuje. Ši matė vadinama nacionaliniu pasididžiavimu. Arbata gaminama tradiciniu būdu. Lapai brandinami net 20 mėnesių. Šis gamybos procesas užtikrina nepakartojamai švelnų ir ilgai išliekantį skonį. Paragvajuje matė dažniausiai yra geriama šalta, tokiu būdu paruoštas gėrimas yra vadinamas tereré. Šis faktas yra svarbus dėl to, jog dauguma Paragvajaus matės gamintojų apdorojama matę taip, kad ji geriausiai atskleistų savo skonį šaltame vandenyje. Pajarito produkcija ne išimtis.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Pajarito tradicional”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *